Skip links

Uitgebreide…

Voorzieningen

Ons kampeergedeelte is toegankelijk vanaf 15 maart tot en met 31 oktober, waardoor u ruimschoots de tijd heeft om te genieten van de natuurlijke pracht en gastvrijheid die onze camping te bieden heeft.

Een bijzonder kenmerk van ons kampeergedeelte is het autovrije karakter, waardoor een veilige en speelse omgeving ontstaat voor gezinnen met kinderen. U kunt met een gerust hart genieten van de natuurlijke omgeving terwijl de kinderen vrij kunnen spelen.

Bij ons staat comfort hoog in het vaandel. Daarom hebben we gezorgd voor warmwatervoorziening zonder muntenautomaat. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het beperkte gebruik van warm water, zodat u volop kunt genieten van een verfrissende douche na een dag vol activiteiten.

Reserveren

Net dat stapje meer

Daarnaast bieden we handige voorzieningen zoals wasmachines (tegen betaling), koelkasten, magnetrons en waterkoker, zodat u zich volledig kunt installeren en thuis voelen tijdens uw verblijf. Voor het gebruik van chemische toiletten vragen we u vriendelijk om biologisch afbreekbare middelen te gebruiken, aangezien we geen riolering hebben en alles via een natuurlijk rietfilter moet worden gezuiverd. Indien nodig, kunt u deze milieuvriendelijke tabletten bij ons verkrijgen.

Sinds het seizoen van 2010 hebben we bij Minicamping Scheldehoeve speciale voorzieningen toegevoegd om tegemoet te komen aan de behoeften van onze mindervalide gasten. We begrijpen het belang van toegankelijkheid en comfort voor iedereen, daarom bieden we aangepaste douches en toiletten die volledig is uitgerust om aan alle vereisten te voldoen. Voor gezinnen met kleintjes streven we naar een zorgeloos verblijf en daarom hebben we zelfs een speciale familiedouche geïnstalleerd, compleet met een ruime wastafel, babybadje op standaard en een handig aankleedkussen. Bij Minicamping Scheldehoeve staat uw comfort en gemak altijd centraal, en we streven ernaar om een warme en gastvrije omgeving te bieden voor al onze gasten, ongeacht hun behoeften of leeftijd.

Reserveren
Wij maken gebruik van cookies! Bij gebruik van de site gaan we er van uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.